Wandelcoaching

 

Ga je mee wandelen, de natuur in. Ik luister naar jou, ik luister echt naar jou. Jij wordt gezien en gehoord. Samen komen we tot waardevolle inzichten die jou weer richting geven. Die jou weer op de been helpen. Eerst wat wankel maar na een tijdje samen wandelen, sta jij weer stevig, ken je jezelf beter en weet je hoe je verder wil.

En dan? Dan wandelen we af en toe nog door het bos. Jij om je successen te delen, je vragen voor te leggen en ik luister, laat je in de spiegel kijken, je eigen krachten zoeken en ik vang je op als dat nodig is.

Samen gaat het jou alleen lukken.

 

Voor wie is wandelcoaching?

 

  • voor iedereen die even stil wil staan in het drukke leven en alles op een rijtje wil zetten.
  • voor iedereen die even tijd wil nemen om te kijken wie je geworden bent.
  • voor iedereen die voor een keuze staat en het lastig vindt om een beslissing te nemen.
  • voor iedereen die zijn eigen pad even helemaal kwijt is.
  • voor iedereen die zich  graag persoonlijk wil ontwikkelen.
  • voor iedereen die iemand nodig heeft die echt naar je luistert. 

 

Wandelcoaching is dus echt voor iedereen.

Voel je welkom.

 

 

Ervaringen

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met wandelcoaching bij José. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, mijn lat lag voor mijzelf veel te hoog, een opgejaagd gevoel, onzekerheid en elke afspraak die ik had voelde als druk. Ik wilde  echt iedere bal in de lucht  houden, ook ballen die andere naar mij toe gooiden…

Tijdens de wandelingen met José  zijn we naar iedere situatie gaan kijken. Wat is er feitelijk aan de hand, hoe voelt het en hoe zou het anders kunnen. Dit deden we door te praten en door opdrachten te doen. Iedere wandeling kreeg ik meer rust en overzicht in mijn eigen leven.

Ik maakte stappen vooruit maar ging ook zeker wel eens stappen achteruit.

Nu ben ik een aantal jaar verder, we hebben veel wandelingen gemaakt, ik ben 2 x mee geweest op een coachingsweekend. Dat was 1 x in Frankrijk en 1 x in Nederland. ( beide waren echt Fantastisch! ) Ik heb zoveel meer geleerd, de opdrachten zijn zo leuk om te doen, de gezelligheid, de warme sfeer en de tranen van verdriet maar ook zeker van het lachen.

Dit alles heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik sport weer meerdere keren per week, met plezier en zonder dat het een gevoel van druk en moeten geeft. Na bewust 2 jaar thuis zitten, werk ik nu weer 2 dagen per week en kijk ik  er iedere keer weer naar uit. Ik neem nu ook niet meer de ballen aan die niet van mij zijn en daardoor kan ik de ballen van mezelf goed hooghouden. Ik word weer elke dag wakker met energie, tegenslagen voelen zoveel luchtiger en mijn valkuil herken ik nog sneller.

Ik ben zoveel meer gegroeid en durf nu voor het eerst in mijn leven denk ik, te zeggen dat ik TROTS ben op mijzelf!

 

TARIEVEN 

 

    1 op 1  wandeling      

75,-  euro 

 

Telefonisch 

25 euro per 30 min.

 

Voor bedrijven maak ik graag

een offerte op maat.