coachingsweekend

 

 

Ga jij met ons mee? In samenwerking met Marianne de Baan van HIP Coaching organiseren wij meerdere keren per jaar een coachingsweekend in Frankrijk en in Nederland. 

wat kun je van ons verwachten

 

Een coachingsweekend/reis staat in het teken van ontspanning, diepgang, zelfreflectie, humor, inzichten, onthaasten en genieten.

We bieden je uiteenlopende oefeningen aan. Denk aan creativiteit, wandelingen, schrijfopdrachten, de stilte opzoeken en er is voldoende tijd voor jezelf om te ontspannen. Wij creëren een veilige setting en er zijn 1 op 1 coach gesprekken.

Alles is volledig verzorgd. Van opgemaakte bedden tot een heerlijke maaltijden, overal is aan gedacht.

locaties

 

Op dit moment bieden wij coachingsweekenden aan in Parfondeval, Frankrijk en in Ter-Heijde, Zuid-Holland.

 

 

Coachingsweekend Frankrijk

Tijdens een coachingsweekend in Frankrijk geniet je volop van het mooie glooiende landschap waar het echt nog stil is. We verblijven in een Franse boerderij met een heerlijke tuin tot onze beschikking.  Er wordt heerlijk voor ons gekookt met groente en fruit uit eigen tuin.

 

Coachingsweekend aan zee

Ter Heijde

Een coachingsweekend aan zee zegt eigenlijk al genoeg. We zijn op het strand, in de duinen en genieten van de prachtige uitzichten. Een duik in zee, de zonsopkomst en de zonsondergang....het is er allemaal.

 

Investering

 

Coachingsweekend Frankrijk

€ 549,- euro

Coachingsweekend aan Zee

€ 599,- euro

 

Hierbij zit het volgende inbegrepen:

 

2 x overnachting op een 2-persoonskamer*

Toeristenbelasting

Beddengoed en handdoeken

2 x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner

Koffie/ thee en tussendoortjes

Verdiepende, creatieve en inspirerende oefeningen.

Alle materialen

Wifi

 

niet inbegrepen

 

vervoer naar de locaties

reis en annuleringsverzekering (wel verplicht)

 

* Meerprijs 1-persoonskamer is €100,- euro

 

besloten groep

Wil je met een besloten groep op retraite? Dat kan ook! We maken in overleg met jou een weekend op maat. Mail ons voor de prijs en de mogelijkheden.

 

reviews

Een coachingsweekend in Frankrijk, klonk mij als muziek in de oren. Terwijl ik eigenlijk niet precies weet wat dat inhield. Geheel blanco in dit kleine avontuur gesprongen, geen verwachtingen, gewoon ondergaan. Marianne en José laten je direct thuis voelen in die prachtige omgeving. Mooie natuur, geen prikkels, rust. Gave opdrachten, fijn om tijd te krijgen om eens goed stil te staan. En dat kan daar zo goed, werkelijk heerlijk! Heel gastvrij, leuk gezelschap, mooie gesprekken en ook ontzettend veel gelachen! Écht een cadeautje aan jezelf - die ik mij vast nog een keertje zal geven. 

Helderheid, rust én humor. Die woorden komen direct in mij op als ik terugdenk aan dit heerlijke weekend in Parfondeval, Frankrijk.  Een idyllisch plekje, en dat niet eens zo heel ver weg! Maar het voelde wel alsof ik echt even los was van de dagelijkse dingen thuis. Jose en Marianne zijn gezellige en zeer kundige coaches. De afwisseling van opdrachten vol inzichten en tijd voor ontspanning is de ideale mix voor een geslaagd weekend.

Lieve José en Marianne,
Wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug.
Nieuwsgierig naar hoe het zou zijn en naar de opdrachten, ging ik er voornamelijk heen voor de rust (even uitloggen) en om tijd met mijn zussen door te brengen.
Gezellig was het direct en na de eerste opdracht was de sfeer gelijk ontspannen. Dat krijgen jullie snel voor elkaar.
De opdrachten waren laagdrempelig, down to earth.
Het onderkomen, de omgeving, het vers bereidde eten (in overvloed), Marianne en José en de ontzettend lieve eigenaren zorgen ervoor dat je echt ontspant. Daarnaast hebben we ook ontzettend veel gelachen. Er was ook vrije tijd waarin je kon doen wat je wilde: bakkie doen, lezen, slapen, wandelen, zwemmen, wijntje drinken, kaasjes eten…
Het is bijna niet uit te leggen, maar ik gun iedereen zo’n heerlijk weekend. Zou zó weer mee gaan.